Nejnovější recenze ze sekce Lezecké chyty
- hodně variabilní hloubka lišt
Zatím nevím, lezací kameny teprve čekají na instalaci.
- Tréningová appka na stiahnutie
- ľahká, vzhľadná
- pre rôzne skúsených lezcov
- drevo sa trochu šmýka, nie je to taký dobrý grip ako pri klasických chytoch a iných doskách
Celkovo spokojnosť, veľkou výhodou je appka, ktorá sa dá k Beastmakeru stiahnuť a pomôže lepšie nastaviť tréning.
- Kvalitni a pekna vecp
Balkna je dobře zpracovaná a i poměrně dobře vymyšlená. Jedinnou výtku mám k neopracování hrany vrchních ukloněných chytů. To ale lze, vzhledem k materiálu, velmi snadno vyřešit smirkem. Trochu jsem se obával překližky - hlavně dírek ve vnitřních vrstvách které se odhalí frézováním chytů, ale balkna předčila očekávání. Vnitřky děr jsou 100% a na vrchních ukloněných chytech byly pouze dvě malé dírky. Jako slabý lezec oceňuji obtížnost balkny - chyty jsou docela velké a díky výměnným chytům lze přidat i menší lišty.
- Kdysi mívala tahle velikost trošku jiný tvar (nebo já alespoň jednu mám), ale i tyhle jsou super :o)
- Lišty josu úplně parádní :o)
- Mnoho chytů
- Dobrý povrch
- lze zavěsit kdekoliv
- úchop pro netrénované i trénovanější
Jako největší výhodu vidím ve velmi snadné instalaci kdekoliv - buď připravenou smyčkou nebo jinou "improvizací", snadná přenositelnost, velmi příjemný úchop. Drobná nevýhoda je váha (do auta super), do batohu už moc ne :-). Pro neelitního lezce úchopy akorát.
- Lezecké úchyty vypadají opravdu kvalitně.
Ještě jsem nestačil nainstalovat na lezeckou stěnu.
- kvalitní český výrobek, přesně co jsem očekával
- Chyt jsme vybrali pro naše vnuky,kterým rodiče udělali lezeckou stěnu v pokojíčku.
- Tento chyt jsme vybrali pro naše vnuky, kterým rodiče udělali lezeckou stěnu v pokojíčku.
- Přenosnost
- Hodně chytů
- Není veliký, což ale vůbec nemusí vadit
Pevná lištová deska, klasické dřevo, dobré na trénink do těžších cest. Dá se na ní i pomocí menších dřívek přiložených v balení přenastavovat velikost úchopů lišt, tím je dobrá jak pro začátečníky trénování kamusových visů, tak i pro pokročilé lezce.
- pevná
- stabilní
- nedře kůži
Skvělá volba na domácí trénink na campusu.
Na obrázku to tak nevypadá, ale je docela velká...
- Kvalitní
- Líbivé
- Kvalitní
- Kvalita
- Hezky zpracované
Zobrazuji 61 - 80 ze 98 recenzí « Předchozí 1 2 3 [ 4 ] 5 Další »